Često postavljana pitanja

Prema našem iskustvu, bolje je početi kada je dete staro 4 godine. U ovom uzrastu dete postaje spremno za učenje na internetu. Najbolji način da shvatite da li je dete spremno je da zakažete probni čas. Naši iskusni profesori će dati svoje mišljenje!

Svi časovi su individualni. Nastavnik svu svoju pažnju posvećuje jednom učeniku.

Naš program nastao je na osnovu Cambridge komunikativnog pristupa. Pri ovakvom pristupu, Vaše dete komunicira minimum 50% u toku časa.

Preporučujemo da dobijete domaći zadatak kako biste učvrstili znanje koje dobijete na lekcijama. Možete razgovarati o pitanju domaćeg zadatka sa svojim nastavnikom. Ako želite, naša škola poseduje domaće zadatke za svaku lekciju!

Svi naši učenici mogu pohađati dodatne nastave Speaking Club-a, gde naši učenici u zavisnosti koji ste paket uzeli, razgovaraju sa našim profesorima o najzanimljivijim temama.

2-3 individualne nastave nedeljno + predavanja Speaking Club-a = ovo je idealna formula vaših lekcija.

Iz našeg iskustva deca koja nemaju nikakvog iskustva sa engleskim jezikom, bolje je da započnu svoje prve korake sa nekim od domaćih profesora. Kada stekne iskustvo, i nauči određeni vokabular i fraze, onda je spremno da razgovara sa engleskim govornikom.

Sa domaćim profesorima. Oni će lakše objasniti i prevesti ako nešto nije jasno.

Najbolje bi bilo sa profesorom sa engleskog govornog područija.

Možete preko jedne od naših platformi za online naplaćivanje, ili putem uplatnice. Slobodno kontaktirajte nasu službu za pitanja!

Kredit za časove Vam se vraća ako otkažete čas 12 sati pre početka istog. U suprotnom, čas se smatra održanim, a sredstva ostaju školi.

Čas možete zakazati kada god, u bilo koje doba dana.

Da, profesor ima pravo u hitnim slučajevima da otkaže čas. Kao i u slučajevima ,,više sile”. Nedostatka struje, interneta i sličnog.