Opšti kurs konverzacije

Mnogo naših klijenata nam dolazi samo sa jednom željom. Da pričaju.

Postoji nekoliko glavnih uzroka zašto dolazi do ovog problema. Kako smo svi različiti u različitim segmentima života, tako smo i različiti i u načinu na koji komuniciramo sa svetom oko nas.

Koji su to problemi?

Stidljivost
Strah od neuspeha, lapsusa
U grupi se ne ,,laktamo” dovoljno da dođemo do izražaja
Nov vokabular ne upotrebljavamo često u praksi, i dolazi do zaborava istog

Konverzacija je osnov svakog jezika, i kao takva treba da nam bude cilj kojem stremimo. Zašto? Pa zato što nas niko neće na ulici pitati da objasnimo kako se gradi futur, ili present simple.

Naime, realnije je da će nas neko pitati za direkcije, moraćemo da naručimo piće u restoranu, održimo važan govor na poslovnom sastanku i slično.

Kako svako od nas različito usvaja znanje, profesor ne treba da bude samo tu da ispredaje određenu lekciju, već i da bude psiholog.

image

Kako?

Na časovima konsultacija profesor se upoznaje sa tobom, saznaje koji su tvoji ciljevi, tvoje jače strane, kao i one na kojima treba da se poradi. Nakon toga, sa svakim studentom se pravi poseban silabus i pristup učenju stranog jezika.

Ono što našu školu stranih jezika razlikuje od drugih škola, jeste da je tvoj profesor personalizovan. Ne praviš ti ustupke lekcijama i profesoru, već profesor tebi.

To je upravo ono što će ubrzati tvoj uspeh ka pričanju novog jezika, razbiti barijere koje imaš, i uliti ti samopouzdanje.

Šta čekaš?

Prijavi se već danas za besplatan čas konsultacija!

Trajanje kursa konverzacije:

25 časova od po 60 minuta

Šta dobijate:

Samopouzdanje prilikom konverzacije
Povećan fond reci
Pravilno konstruisanje rečenice
Domaće zadatke nakon svake lekcije
Gratis Speaking Club (Časovi konverzacije)
Sertifikat

Šta je potrebno:

Računar, laptop, tablet ili mobilni
Stabilan internet
Slušalice sa mikrofonom
Call Now Button